Tomorrowland Around the World - 25 & 26 juli 2020 - CANCELLED

 

 

WHY  & WHAT?

2020 is een apart jaar, dit zal niemand betwisten. Dat we die heerlijke festivals deze zomer niet kunnen meemaken, dat doet wel pijn.

Daarom bedacht TML het festival 'Around The World voor 2020'. 
Een digitaal festival met diverse podia en een line-up om U tegen te zeggen.

Om de festivalsfeer vanop de eerste rij te ervaren, onwikkelden we met 'In Your Loge Events' een concept waarbij je 'The best of TML 2020' samen met jouw vrienden als VIP-gast beleeft zonder je zorgen te hoeven maken over veiligheid en gezondheid.

Wij voorzien een loge met VIP-service met een persoonlijke host die zich over jouw bubbel bekommert en op jullie wenken bedient.

Die VIP-beleving omvat:

VOORSTEL CATERINGMENU @ IYLE hosting TML Around the World:

Food: Bagel van zalm - Carpaccio vlaswijting picklessaus - Lolly van varkenswang, gelei van rode biet - Mini sepia farcie - Twister van garnaal - Flan van bloemkool, gerookte makreel en sesam - Trappistenkaas brulée en ganzenlever op brioche - Bruschetta geitenkaas, acacia en pancetta - Heldere bouillon en fijne blokgroentjes - Tête de moine, gerookte eend en perengelei - Quinoa, tonijn en geel fruit - Dessertsoirée

Drinks: Cava – Fruitsap - Wijnen wit - rosé & rood – Pils - Streekbier De Poes - 2 sterke bieren : Omer & Duvel - Frisdranken: cola, cola zero, water plat en bruis.

IYLE hosting TML 2020 – PRACTICAL INFO

WAAR
Ovenhoek 26, 8800 Roeselare – overdekte parking firma Goddeeris

WANNEER
Zaterdag 25 juli en zondag 26 juli – zie line-up per dag.

Aanvang vanaf 16u00 tot 19u00 - Er wordt enkel ontvangen per bubbel (individuele inkom is niet mogelijk) – na 19u00 is de inkom gesloten.
Bij aankomst word je door de host naar jouw privé loge gebracht die je niet mag verlaten tijdens het evenement tenzij onder begeleiding.
Vertrekken kan apart, maar eens het festival verlaten, mag je niet meer terug binnen.
Einde stipt om 01u00 – iedereen moet de site verlaten per bubbel en gecoördineerd door en onder begeleiding van de persoonlijke host om opstopping te vermijden.

PRIJZEN
* Eendagsticket à 125 EUR per persoon  
* Weekendticket à 220 EUR per persoon

Inbegrepen: digitaal festival TML 2020 + live artiesten on stage + catering & drinks van 19u tot 22u + persoonlijke host per bubbel + 21% BTW
Niet inbegrepen: dranken voor 19u en na 22u - te bestellen met een drankenkaart via uw persoonlijke host in jouw privé-loge - cash betaling of via smartphone.  

Kaarten worden online besteld en betaald per bubbel (2-4-6-8-10 personen).
Een betaalbevestiging geldt als inkomticket wordt online opgestuurd naar de verantwoordelijke van de bubbel en wordt gecontroleerd bij aankomst op het festival.

Gelieve te noteren dat omwille van de noodzaak van track & tracing i.v.m. de Covid19-pandemie alle namen & emails per bubbel worden geregistreerd en volgens het GDPR-systeem bijgehouden.

GOOD TO KNOW:

 

C A N C E L L E D -->  EVENEMENT GEANNULLEERD 

Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel bij In Your Loge Events en wij gaan er prat op dat ons event-concept coronaproof is...
Toch hebben de huidige omstandigheden ervoor gezorgd dat we met spijt in ons hart het Tomorrowland-evenement niet kunnen laten plaatsvinden.

Houd onze social media in het oog want wij komen eind augustus terug met een reeks evenementen waarvan je veilig in jouw privé-loge met jouw eigen bubbel zal kunnen genieten. Samen met onze partners staan wij klaar om jou top entertainment aan te bieden, dit gepaard met een uitgelezen catering in een gezellig design interieur met perfecte klank & beeld weergave en een VIP bediening om van te dromen.  

We keep you posted!

 

 

Data
25/07/2020
26/07/2020

Note: Livestream

'In Your Loge Events' kan niet aansprakelijk worden gesteld voor stroompanne of andere calamiteiten waarbij de livestream in het gedrang komt. We doen evenwel onze uiterste best en benutten alle mogelijke technologieën om het event en de bijhorende livestream naadloos te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op indien verdere vragen. 
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×