JOUW 'IN YOUR LOGE EVENT' OP MAAT

Heb je een event in gedachten en wil je dit in veilige banen leiden?  'In Your Loge Events' is een concept dat voor jou een perfecte oplossing biedt.

WAT WE AANBIEDEN

Diverse mogelijkheden: 

- Personeelsevenementen of een Family Day : Een op maat gemaakt evenement met optredens aangepast aan de waarden van het bedrijf of speciaal georganiseerd voor maximum family-fun, een speech van de CEO of HR-verantwoordelijke, een foto-voorstelling op de aanwezige schermen, een toffe catering (diverse mogelijkheden), leuke teambuildingopdrachten in de bubbel, etc...
Wij zijn een vat van ideeën, contacteer ons vrijblijvend en we maken een ontwerp op maat.

- Productvoorstelling : het IYLE heeft een catwalk en vele schermen, een perfecte manier om jouw product of dienst voor te stellen aan je klanten gecombineerd met aangepaste animatie on stage.

Klantenevenement : Kom naar één van de openbare IYLE hosting programma's met jouw klanten, koop 1 of meer bubbels (maximum 10 personen per bubbel) en we bekijken samen hoe we een all-in formule kunnen aanbieden.  Uiteraard kunnen wij ook voor jouw bedrijf een op maat gemaakt evenement organiseren met optredens van keuze en een perfecte catering volgens budget.

Modeshow : De aanwezige opstelling van podia met catwalk van het IYLE-concept kan perfect dienst doen als modeshow - de talrijke schermen dienen om details aan het publiek te tonen. Dit alles op de tonen van een perfecte geluidsinstallatie.  Ook catering kan al dan niet betalend worden aangeboden.  
Een origineler manier om jouw laatste collectie veilig aan je klanten te showen, bestaat gewoon niet.

Thema-events : Het IYLE-concept is zo flexibel dat wij de aankleding en meubilair kunnen aanpassen aan het thema van uw wensen.

Heb je nog een zotter idee? Daag ons gerust uit, wij gaan graag op zoek naar de perfecte uitwerking ervan!

Aarzel niet om ons te contacteren voor last-minute evenementen, wij gaan er prat op dat wij die kunnen waar maken...  


Wil je meer informatie over hoe we het perfecte In Your Loge Events voor uw bedrijf uitwerken, neem gerust contact op.
We zorgen voor een snelle opvolging en realisatie!

Bel ons of mail ons vrijblijvend, wij kijken om jouw wensen werkelijkheid te maken.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×